Friday, February 27, 2009

Aku kembali.....

salam....

dah dekat 6 bulan aku x update blog aku.... lame gak nih... byk sebab die... first skali, tak idea nak tulis... aku memang respek ar pade blogger2 yg idea menulis dtg mencurah2...memang mantap ar korang.... tapi, serius, memang tak de idea... aku pun tak tau cam ne nak dapat idea..... secondly, ade anasir2 tertentu yg secara berkala mendownkan moral aku ntuk nulis blog.... heheh... dan aku, dengan mudahnyer terpengaryh.... ye la kan, sape nak bace blog aku, aku bukan mantan PM pun yg berjuta2 orang bace sebulan.... heheh... tapi, disebabkan ade anasir2 lain yg pengaruh aku tulis blog bukan nak bagi org bace, just suke2, lepas tension, terus la aku mengupdatekan blog aku nih....yg ketigenyer....errrr.... tak de nombor tige kot.... sampai nombor 2 jer...hahahah

well, tak de bende pun aku nak citer, cume pasal research aku lar kot.... may be dalam mase setahun wat research nih, aku baru dpt 10% momentum dalam bulan 1 aritu.... 12 bulan sebelum tu, terbazir cam tuh.... tension plak.... well, mase yg berlalu tak leh nak ambik balik, kene isi lagi setahun ni dengan berguna lar... so, matlamat aku, bulan 6 nih, 1 paper and 1 poster kene siap!!!! doakan aku yek.....

wassalam

2 comments:

shyna said...

Salam...
wah...cepatnye nik kembali..hehe
InsyaAllah...nik leh siapkan thesis tue...
husna tlg aminkan...=)
Aminnnnn...

- Me - said...

thanks husna...heheh