Saturday, March 7, 2009

Minggu Lepas




salam....

minggu lepas... minggu yg memenatkan... eksperiment asyik fail jer... perbalahan dalaman dan macam2 lagi.....
argh, dah lame tak rase tekanan mcam nih... maybe sbgi permulaan untuk sesuatu yg lebih baik, insyaALLAH.....
Minggu lepas jugak, berlaku macam2 peristiwa....

aku tak dpt pegi program kat UMP sebab tolong kawan aku eksiden... pastu, esoknyer pulak, sorang lagi kawan aku eksiden... patah kaki pulak.... kesian die... semoga cepat sembuh aku doakan...

pasal eksperimen pulak... dah 5-6 kali aku repeat eksperiment, but still ade masalah... menambahkan ketensionan aku.... but, seperti yg aku selalu dengar, Succes start with a failure.... aku akan cube dan cube lagik smpi berjaya....

doakan aku......

2 comments:

shyna said...

come on nik...
bersabar yea...
Allah takkan bebankan hambaNya selagi tertanggung oleh kita..insyaAllah...
chaiyok2...nik bule...!!=)

- nick_sieq - said...

thanks husna....